
MALZEMELER
3-4 parça Biftek
• 1 su bardağı Garnitür
• 2 adet Sivribiber
• 1 adet Soğan
• 1 çorba kaşığı Un
• 2 çorba kaşığı Salça
• 2 çorba kaşığı Tereyağı
• 1 su bardağı Su
• Tuz ve Karabiber
HAZIRLANIŞI
Bifteklerin iki yüzünü de tuz ve karabiberle tatlandırdıktan sonra tavada pişirip tabağa alın.Tavada salçayı,unu ve yağı kavurduktan sonra küçük doğranmış soğanları da ilave edin.Önceden pişirmiş olduğunuz etleri ve suyu da ekledikten sonra 5 dk.daha pişirin.Haşlanmış garnetürleri ve doğranmış sivribiberleri de ekleyip bir süre daha pişirin.
AFİYET OLSUN!
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder