3 Ocak 2009 Cumartesi

BÖBREKLİ PATLICAN

MALZEMELER

150 gr. koyun böbregi

300 gr. kiyma

100 gr. kiyilmis sogan

1 patlican,

dogranmis 500 gr. soyulmus ve kiyilmis domates

3 yesil,3 kirmizi sivri biber

tuz ,biber

3-4 yemek kasigi yogurt


HAZIRLANIŞI

Böbrekleribir kabta iyice yakayiniz ve sonra temizleyip parcalayiniz. Kiymayi ve sogani kavurunuz.patlicanlari, domatesleri,biberi ve baharatlari verip , hepsini beraber iyice karistiriniz. en son olarak’da böbrekleri üstüne yerlestiriniz. Kapagi kapatip en kücük atesde 10 dakika birakiniz. servis yapmadan önce cirpilmis yogurt ile, üzerine dökülmüs olarak servisleyiniz.

AFİYET OLSUN!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder