3 Ocak 2009 Cumartesi

CHİMİCHANGE


MALZEMELER

400 gr tavuk fleto
2 adet yufka
1/2 çorba kaşığı margarin
1 su bardağı domates suyu
1 tatlı kaşığı salça
1 kahve fincanı un
1/2 su bardağı su
acı biber sosu
1/2 su bardağı krema
Kırmızı biber
Tuz
200 gr rende kaşar
Sıvı yağ

HAZIRLANIŞI

Tavukları haşlayın ve didikleyin. Domates suyunu kaynatın margarini, unu, salçayı ekleyin. Karabiber kırmızı biber su ve tuzu ekleyin suyu çekene kadar kaynatın. Tavuklarımızı sosun içine atın.Yufkalarımızı tabak yardımıyla kesın ve yağda kızartın. Yufkaların üstüne acı biber sosu döküp ve kremayı ekleyin. Ve marul yapraklarıyla süslenmiş tabağa koyup tavuklu bulamaçı üstüne koyup servis edin.
AFİYET OLSUN!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder