
MALZEMELER
600gr biftek,
6adet soğan,
1şişe bira,
un,
1kaşık salça,
margarin,
4 çay bardağı su
HAZIRLANIŞI
Biftekleri margarinde 2dk kadar kızartıp ayrı bir tencereye koyunuz. Başka bir tavaya bir kaşık margarin koyup doğradığınız soğanı 3-4dk kavurunuz. (Piyaz soğanı gibi doğrayınız) Üzerine 1kaşık salçayı sulandırarak dökünüz. Bunları bifteklerin üzerine boşaltınız. Şişe birayı ayrı bir kapta 1kaşık un, tuz ve 4 çay bardağı su ile karıştırarak yine bifteğin üzerine dökünüz. Salçalı bifteği 2 saat kadar kısık ateşte pişirdikten sonra yemeğiniz servise hazır olacaktır.
AFİYET OLSUN!
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder