MALZEMELER
2adet kemiksiz kuzu budu,
2adet soğan,
1adet elma,
½ bardak beyaz şarap,
ketçap,
margarin,
tuz,
karabiber,
fırın poşeti
HAZIRLANIŞI
Önce butları yıkayınız. Kuruladıktan sonra üzerlerine margarin ve ketçap sürünüz. Butları iki ayrı fırın poşetine koyunuz, yanlarına da küp küp doğradığınız soğan ve elmaları yerleştiriniz. Tuz, karabiber, ½ bardak şarabın yarısını eşit olarak paylaştırınız. Ağızlarını kapatarak 150?160 derecede ağır ağır pişiriniz. 2,5 saatte pişecektir.Fırından çıkarttığınız poşetlerden yemeğin sosunu, sos kabına alarak servis yaparken üzerine dökebilirsiniz.
AFİYET OLSUN!
17 Ocak 2009 Cumartesi
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder