8 Ocak 2009 Perşembe

EKMEKLİ KREMALI ET


MALZEMELER

300 gr. Kuşbaşı Et
• 5 dilim Tost Ekmeği
• 2 adet Domates
• 2 adet Sivri Biber
• 2 diş Sarımsak
• 1 çay bardağı Krema
• 1 çorba kaşığı Zeytinyağ
• 1 çorba kaşığı Tereyağ
• Kekik,
Karabiber,
kırmızıbiber ve tuz

HAZIRLANIŞI

Ekmekleri küp küp doğrayıp tavada tereyağında kavurun.Baharatları ilave edin.Başka bir tavaya zetinyağı koyup küçük küçük doğradığınız sivribiberleri, domatesleri ve etleri sote edin.Pişmesine yakın dövülmüş sarımsakları, baharatları ve kremayı ilave edip 5 dk. daha pişirin.Servis tabağına tereyağında sote edilmiş ekmekleri koyup üzerine etleri ilave edin.Süslemek için maydanoz dalları kullanabilirsiniz.
AFİYET OLSUN!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder