17 Ocak 2009 Cumartesi

FISTIKLI BİFTEK



MALZEMELER


4 parça Dövülmüş Biftek

• 1 çorba kaşığı Kaşar Rendesi

• 50 gr. Fıstık

• 1 çorba kaşığı Salça

• 1 çorba kaşığı Tereyağ

• 2 su bardağı Sıcak Su

• Bağlamak için İp

• Tuz ve Karabiber


HAZIRLANIŞI

Biftekleri tuz ve karabiberle harmanlayın. Kıyılmış fıstığı rendelenmiş kaşar peyniriyle karıştırın. Hazırladığınız bu içi bifteklerin arasına koyup rulo şeklinde sarın. Rulo şeklinde sardığınız etlerin açılmaması için iple bağlayın. Etleri tavada tereyağında sote edin.Salçalı suyu ekleyip 20 dk. kadar pişirin. İpleri çıkarttıktan sonra servis yapın.

AFİYET OLSUN!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder